duminică, 28 decembrie 2008

bau-bau

Noaptea tarziu am frecvent ganduri complexe, iar uneori traiesc adevarate revelatii. Bunaoara, acum cateva nopti am ajuns la concluzia ca televizorul tampeste.
Era-n perioada in care politicienii se scremeau sa ne ofere un nou guvern. Era ora 4, eu tocmai ma-ntorceam in pat de la baie unde fusesem...sa beau un pahar cu apa. Si tocmai cand imi afundam capul in perna si ma inveleam, un gand ca o buruiana isi iti capul si ma stapani pentru fix o secunda. Subiectul lui era uluitor: m-am pomenit preocupat de gandul ca Blaga de la PD-L si Mitrea de la PSD urmau sa fie dati la o parte si sa nu primeasca posturi in guvern. Vreo jumatate de ora am ramas naucit de gandul asta, rod otravit al talk-show-urilor continue de peste zi si care ma impiedicase sa visez, cum s-ar cuveni, realizari marete, calatorii unice sau pe prietena mea frumoasa.
Ne lasam intoxicati zilnic de mancare proasta, aer murdar si bauturi chimice; iar cand vrem sa ne relaxam nu gasim ceva mai bun decat sa deschidem TV-ul si sa ne luam, pe cale vizuala si auditiva portia de otrava care sa ne innegreasca si mintile. Pe mine unul, ma bate iar gandul sa-mi scot televizorul din camera.

Niciun comentariu: