marți, 28 aprilie 2009

pastila

Nu prea fac doua parale ca reprezentant medical, in schimb fac destule parale, ca pacient, pentru industria farmaceutica din care fara mandrie fac parte.
In fiecare zi inghit o groaza de chestii si de la o groaza de firme: un alfa blocant de la Astellas, un antiinflamator de la MSD, supozitoare de la Novartis, antibiotic de la Ranbaxy, algocalmin de la Zentiva si chiar si niste prafuri efervescente de la anonimii PharcoFarm.. Ba, de cand cu gripa asta porcina m-a apucat tusea si rinoreea, asa ca iau si Nurofen de la Reckitt Benckiser..Practic m-am dat cu toti, mai putin cu cei care chiar imi dau painea, de la Glaxo; singura chestie pe care am inghitit-o de la ei oricum am primit-o gratis, ca mostre, deci nu le-am facut nicio vanzare..
Cand devin disperat, mai calc stramb si iau si niste capsule naturiste si-mi mai fac si ceai din te-miri-ce..
Si ca tacamul sa fie complet, am reusit sa-i fac o bucurie si bunicii, care a insistat sa beau in fiecare dimineata un pic de aghiazma- poate s-o si intorce sufletul meu agnostic la calea cea dreapta.

In orice caz, la ce speranta medie de viata are omul modern si la cate boli nevindecabile m-or mai astepta, probabil ca voi umple multe buzunare si voi indeplini multe targeturi de vanzari. Pentru altii.

4 comentarii:

Anonim spunea...

uimirea mea este f mare!reprezentant medical n-as fi crezut ca vei fi...n-as fi crezut ca ti se potriveste .dc mi-ar fi spus cineva nu l-as fi crezut.interesant! mult mai bine decat stomatologie dupa parerea mea...parere mai noua...:)

Mihai spunea...

draga anonim, scuze de intarziere dar scriu din Paris, unde n-am net;din comentariu inteleg deci ca esti surprins(a) (de trei ori ai zis ca n-ai fi crezut, nush dc-i de bine sau de rau :) )si ca ne cunoastem. imi pare deci rau ca nu te semnezi.:(

Anonim spunea...

Da, ai dreptate sunt f surprinsa!si din nou da,ai dreptate,ne cunoastem.
e de bine zic eu, surprinderea asta...am spus-o cu admiratie!eu n-as fi in stare!cred ca presupune sa ai niste calitati pe care eu nu le am...dar cred ca sunt si unele avantaje.Kaly

Mihai spunea...

hmm..cred ca-i pseudonim numele asta! :) dar oricum din post iti dai seama ca nu-s fericit cu genul asta de job si adevarul ca nici nu stiu cat o sa mai fac asta, asa ca sper sa nu te dezamagesc prea tare:)